Ojojoj..

Det var länge sen jag skrev, men har haft fullt upp hela helgen!
I fredags julhandlade jag heeeela dagen, var helt slut och somna skit fort!

I lördags(julafton) så gick vi upp typ 7 på morgonen, medans Andreas drog och tände ljus så fixa jag mig hemma. Därefter åkte vi till Andreas son och umgicks med honom någon timme, gullisen! :) Efter det vart det hem till hans bror & var där någon timme, sedan tog vi bussen till min farmor, vi käka lite och prata om hemlis & öppna julisar :) Myspys, sen var vi helt slut när vi kom hem, men vi öppna lite julisar, käka lite mat, och jag spelade Rappa Kalja med mami, Milos, Daniela & Carita :) Jag kom sist hahaha! Herregud! Dålig man är! Slockna direkt när jag kom upp och la mig..Haha

I söndags(min födelsedag) gick vi upp tidigt igen! Vi käka lite frukost, sen drog vi och handla lite grann, jag och Andreas. Kom tillbaka hem så började jag baka direkt och hjälpte mami, sen drog hon och träna för att lugna sig(stressigt hemma), så städade jag det värsta & sista, gjorde tårta nr 1, fixade mig, första gästerna kom, käkade lunch snabbt, sen kom det fler gäster, och ännu fler. Jag vart helt stressad typ, gjorde tårta nr 2 :p Efter ett tag blev det lugnare, och jag kunde sätta mig och ta det lugnt. När alla gått, åt jag lite chirre och dirre och mös med älskling, och slockna hur snabbt som helst igen!

Igår måndag(strömavbrottsmorgonen)haha, blev det upp tidigt igen hahaha! Och åka till skäris! Vi var där typ kvart i 10 på morgonen, och märkte när vi kom att allt öppnar 11 hahaha! Fifasen!.. Typiskt. Vi satte oss på donken, som öppna 10 ;) Åt frukost, för hann inte göra det hemma, eller kunde typ inte.. Hitta lite små grejer, sjukt mycket folk, åker ju aldrig på mellandagsrea igen, jag tål verkligen inte sådant!! Flera meter långa köer till både kassa och provrum!! Helt sick.. Nä usch, men sen äntligen drog vi till bussen, skulle ta H&M i Tumba för där kan inte de vara lika mkt folk :p Men när vi kommer fram är ALLT stängt! Pga att dom inte fått elen tillbaka hahah, helt kolsvart över allt! Såg skumt ut, och helt dött var det, inte så mkt människor :p Så fick åka till centrum här, sen hem! Vi käka mat och låg i sängen resten av kvällen, såååå skööönt :)

Idag, trodde jag skulle få sova lääänge, men vaknar av att Elliot & Linus kommer in i rummet vid kvar över 8? Och jag frågar vart mamma är, men hon är inte hemma, alltså då lämnat dom till mig haha, att jag skulle lämna dom. Men orkade inte så dom fick vara hemma med mig. Dom har käkat frulle alldeles själva, som mami sa att dom skulle göra, så fick sova någon timme till :) Nu kan jag inte sova mer. Hähä.. Ska upp & käka frulle själv snart, eller kanske bara blir chirre.. Vene.. Ska kolla några avsnitt av Chuck iaf :)

Jäklar vilken text det blev! Men idag ska jag bara vara hemma!! Kanske går till centrum snabbt, men inte just nu, ska bara slappa!!




Mörker

Precis kollat klart på filmen, Sleepless in Seattle, hängt upp tvätt, satt på nytt, städat lite i rummet. Nu ska jag bädda sängen, duscha, fixa mig, väcka Milos, gå tillsammans med honom & hämta Elliot och Linus, möte, sen blir det hem och mysa igen! Man blir på sådant mys humör när de är massa snö ute & helt vitt på marken :)


Sjukt mörkt ute redan!

5 DAGAR till Julafton skojjare!! & 6 DAGAR tills jag fyller 20 år! Abow. Sjukt! känns som jag fyllde 19 år igår liksom, haha! Shiiiiet.

Saknar min älskling förbannat mkt så det är sjukt! Ne nu måste jag rappa på!
Ciao!

Frulle!

Sitter och käkar frukost just nu, är så himla slö idag, som alla andra dagar haha! Måste ringa och friskanmäla mig också! Till frukost blire, rostmackor med gurka & några finn crisps så gott! Till det ett glas oboy! Mummaa!
Satte precis på en tvättmaskin, efter frukost blire ??
Kanske städa, kanske film, eller film till kanske. haha massa kanske. Men vet inte vad jag orkar med :P Men rummet skulle behöva städas! Sen behöver duscha och fixa mig.



Linus min busunge!

Jaja nu blir frukosten snart upp äten av Sulan som gör mig sällis här ;)!

Rosa kalsonger♥

Ligger i sängen och myser med babe, har precis smörjt in hans rygg, muuuums! Och myst massor! Det blev pizza till middag! Haha! Älskling är så snällis♥
Typ direkt efter förra inlägget slockna jag haha, eller låg och kolla film och somna efteer 10 min kanske :P Vaknar av att Andreas kommer hem med donken, och eftersom jag var så trött så orkade jag inte gå ner och värma så åt så mkt jag kunde när den va kall :P haha, fy asså!
Men han är så gullig:)



Nu ska vi bara mysa framför tv:n och lär slockna strax, båda är as trötta! Hiihiii
Så godnattttisen! :)

Partey all night!

God dag! Fjärde advent redan! 6 dagar till julafton, det är sjuuuukt! Och jag skäms, jag är helt pank denna jul.. Så vill inte ha någonting av någon, men alla envisas med att ge ändå... Suckilainen.. Vill ju ge tillbaka!! Fan.. Aja,

igår så vakna vi tog det lugnt, fixa oss, åkte hem till Nina & Koffe, käkat tacos (såååå gott!!), sedan drog vi hem till Kim. Hon firade sin födelsedag :) Det var mys & roligt, drack inte en endaste droppe alkohol (sjukt duktigt av mig ;) ), Sen drog vi till Picasso, myspys, satt och snacka med massa, dansa massa, det sjuuuka är att jag aldrig aldrig aldrig dansat nyktert förr! Men jag klarade de!! :D Hihi, sjukt skönt att inte dricka faktiskt, och vara sådär snurrig när man sitter ner och dagen efter må skit, nej fy! Nu blir det nyktert i fortsättningen! :) Då man faktiskt kan prata ordentligt och höra ordentligt hahaha! ;)

Just nu ligger jag i sängen, är verkligen skit trött, vi kom hem ganska sent hehe :) Men va gör det? Det är ju söndag ;) Man får vara trött och seg :D Älskling är i Tumba, han skulle käka donken med några andra :) Sen ska han köpa med sig de hem till mig :D Glaaad :) Känner mig lite dålig som inte följde med ... :P Ne, nu ska jag nog se på någon rulle, och bara slappa! Kl 14 är det storstädning av huset som gäller!! :)


S E X Y  A S S ! ♥
Pussen!

Sov gott!!

Mår illa som fasen.. Så jag ska ta mig en klunk julmust sen slockna till tystnad idag tror jag, eller musik? Vene :P Aja gooooooood natttttt föffffan! ♥


Helt sjukt!

Ja, det är helt sjukt! Jag har en hemlis, vill dela den med alla! Snart så! :) Fan ligger här hemma och har bölat till filmen "Vid din sida", sjukt bra film! Men sorlig.. :( Jag älskar typ sorliga/romantiska filmer. Dom är så mysiga, alla är så snälla, och fina.

Nu börjar jag sakna min babe ännu mer! Aja får träffa han imorgon om jag inte vaknar när han kommer hem typ skit packad xD..
Tänkte sova när som, är så himla trött, har varit det hela dagen!

Imorgon blir det tacos hos Koffe & Nina innan vi ska hem till Kim som firar sig då! :) Mums & mys!
Ciao

hosthost

Varit vaken sen lite innan 5, för älskling drog till jobbet då.. Nu ligger jag här med min inte så underbara hals, illmåendet & hostan.. Underbart, måste försöka somna om, är så himla trött :P Även fast vi somna innan 10 tror ja :P haha! Nej fifan, godnattttttt :))))))

Kan man må bra men ändå dåligt? Haha!

Sitter och kollar på när mamma ska lära Andreas och laga någon Tonfisksås, haha.. Jätte gott, eller... Hoppas dom lyckas hiehie. :)

Rubriken, jag mår skit bra just nu, har bästa mannen i mitt liv, bästa familjen, och mina vänner är verkligen goa, hihi:) Men jag mår ju ändå skit, för just nu, när allt börjar gå bra så ska jag SJÄLVKLART bli sjuk! Snuva, ont i halsen, hostar, mina ögon svider & är kokheta typ.. Bläbläblä.. :) Haha..

Snart fyller jag år också, 20! Innan det är det julafton, och efter nyår! Det är mycket nu. :)

Älskling var hemma idag, han är också lite sjukis, så vi gick på en mysig promenad idag, soligt och fint! Efter det har vi bara softat, myspys! :) Och nu snart ska vi äta mat, sen blir det mysa igen, och sova snart! Är sjukt trött! Imorgon blir det att lämna Elliot & linus på skolan igen antar jag.. Sen kanske jobb? Hoppas.. Måste ha lite cash :) Måste söka fler jobb imorgon också! Nää nu blir det tråkigt de här haha!









ÅH MIN ÄLSKLING, FASEN VAD JAG ÄLSKAR DIG! ♥♥




DH & GG

Är barnvakt åt Elliot & Linus för dom är sjuka.. Retar varandra och är på varandra hela tiden, as kul, ellllerr,.. Aja, jag ska nu kolla Desperate housewives & Gossip girl dom nya avsnitten! Woopidoo.. Sen kanske film. Vene, ska möta Isabell med min gamla lur och ett par leggings, som jag saknat sååå.. Heheee.. ne nu ska jag sätta igång. ciao!


hie

Ska dra hem till Jerrsan strax, först möta Emilia för lite käk i T centrum! :) Myspys! Får se om det blir någon alkohol sen, mår fortfarande skit från igår asså.. Blää :P


RSS 2.0