Fortfarande sjuk..

Det är så himla tråkigt.. Man mår illa, svettas hela tiden, orkar inte göra något, grinig, trött, varm, ont i kroppen, fryser till o från.. Nä usch! Hoppas jag blir på lite bättre humör när min älskling kommit hem :).. Saknar honom ♥ Ligger bara i sängen, får kolla på olika filmer så tiden går eller något.. Min mens ska komma när som också, kuuuul, eller inte.. haha.. Men men, får fortsätta ha tråkigt!



Bild från Halloween, jag & min älskling, m o g g i s a r ♥


Hejs svejs!

blää

Mår sjukt illa, har gjort det sen imorse.. Fan att mansomna med öppet fönster.. Suger! Kan inte träna idag bara för det.. Men måste bli lite bättre, för jag måste fan jobba imorgon och ons! :) Måste gå och ta ngt att äta, kl 16 ska ja på möte, efter det blir det mer vilande! fifan..

Laddar ner massa filmer nu, måste ha ngt att göra medans älsk är på jobbet:) Ne fy måste gå o äta haha..

heidoo

:))

Nu blir det frukost :)) Knäcke & vanliga mackor och clementiner, till det ett glas oboy, mummmmms! Och kolla Gossip girl! Heidoo

.

♥Att förlora sin kraft är som att genomgå alla "sju Dvärgarnas Stadierna":
Först blir man som TRÖTTER.
Sen blir man BLYGER - Orkar inte träffa människor
Sen blir man BUTTER - Ledsen och dämpad
Sen blir man TOKER - Står inte ut och tror man blivit lite tokig
Sen blir man ibland PROSIT - Immunförsvaret har sänkts
Men sen blir man KLOKER - Omvärderar LIVET
...och slutligen blir man GLADER - Blir stark, vågar säga nej och känner glädje!♥

Mina fina ♥



MIN älskling & MIN smulan ♥

♥ LOVE

Shiet va tiden går fort! Snart en vecka sen jag skrev sist haha! Har lämnat småbröderna imorse, efter det har jag sovit lite till & från.. Sjukt trött! Måste hänga upp tvätt, på med ny maskin, bädda rent sängen, äta däriemellan, sen blir det träna med min babe, sen tror jag att jag ska träffa Sandra & Lotten för lite tjejsnack! :)

Om en vecka får jag sluta med dom här gummisnörena, men vad kommer efter det tro? Usch vågar inte ens tänka på det.. Ungefär 2-2½ månad kvar av min tandställning! Hoppas allt går rätt så jag slipper ha den längre tid! :)





Och fasen vad jag älskar min babe! Kan inte sluta tänka på honom en endaste sekund! Han betyder saatanan mkt för mig!! Skulle vilja krama om honom 24/7 om det gick! Men det går ju inte :/

Nä nu ska jag gå ner och äta några philadelphia mackor innan jag gör ngt annat! Mmmm!!

Goddag!

Ligger fortfarande i sängen, är nog sjuk alltså.. Det suger.. Men jag tänker träna lite iaf, & gå på bio ikväll! Skiteri! Jag ska nu äta frukost, mackor m oboy haha, och kolla på desperate housewives tror ja ;)

Skulle tvätta och städa badrummet, men vafan, mår dåligt som fasen.. :/ Kanske gör det lite snabbt sen.. Men just nu, så nej.. För nu ska jag fortsätta ligga här och tycka synd om mig & sakna min babe!♥

Ciao!

I love you

Tjulululuu, nu har jag inte skrivit på några dagar pga att ag jobbat, tränat, träffat en vän & myst med min man. Har liksom inte haft tid hehe :).

Men nu är jag hemma, har precis ätit frukost, är barnvakt åt min lillebror för han är sjuk :/ Stackaren.. Jag själv börjar också bli smått sjuk känner jag, hoppas bara det inte bryter ut eller hur man ska säga, att den är på väg men sen går den tillbaka igen, för jag orkar verkligen inte vara sjuk! Det är så himla tråkigt..

Igår när vi tränade, vart det rygg, ben & mage :) Vi kör mage mån, ons & fre :) Så det blir 300 sit ups/v ;) Hehe. Igår tog vi verkligen i med allt, var helt slut efteråt, jag höjde som bara den i vikter och älsk med. Underbart! Trodde aldrig jag skulle klara så mkt :). Efter det orkade vi inte mkt kan man ju säga haha..

Idag ska jag träffa Isabell tror jag? :P Vid 5 tiden ska jag möta pappa & Alexandra inne i stan för lite middag, sjukt länge sen sist.. Efter det blir det hem till min älsk, blir ingen träning för min del idag, blir så sent annars.. Men imorgon så kör vi igen! :) Hoppas jag får jobba imorgon också, det vore nice! Nu tänkte jag sätta på en tvätt, städa rummet & duscha, hihi ;)
Hörs!



Sjukt dålig bildkvalité, med camen haha!

Men vart fan är snön undrar jag?!

2

Skojjare va trött jag är! Vaknade för en stund sedan! Nu måste jag städa mitt rum snabbt, sen laga mat & på möte kl 16! Så ja, 2 timmar på mig att göra allt. Och jag mår illa fortfarande.. Jag pallar inte asså.. Aja, det är bara att göra! Så nu måste jag sätta farten i baken!

Hörs!

Min helg♥

Haft en riktigt mysig helg!
I fredags tränade vi, sen åkte vi hem & börja laga mat, potatis med fläskfilé, så himla gott! Tog sin lilla tid, men gott blev det ju ;) Efter maten åkte vi hem till Nina & Koffe, umgicks med dom och Kim & Janne :) Myspys! På natten kunde jag inte somna förrän 6 på morgonen, mådde illa & skit, vet inte varför.. Känns som man börjar bli sjuk! På lördagen var vi bara hemma, skönt det, vi sov till typ 1 på dagen haha! :) På kvällen blev det film! Twiglight 1an + 2an :) Måste se 3an någon dag också! :) Det var super mysigt, bara vi två, ingen annan ♥

Igår vart det 2 kalas/fika att gå på! Mysigt! Sedan spela vi lite Mario kart, men fasen vilken dålig förlorare jag är, haha! Så spelade inte så mkt... haha... Det blev tv mys, och massa gos! Haha, fasen va vi har myst denna helg! Men det är så skönt att bara ta de lugnt ibland också ;)

Just nu, ligger jag i sängen, börjar må bättre. Mådde skit illa nyss, var tvungen att gå ner och käka en banan, nu börjar det gå över, ska ta och sova en stund till, så går det nog över helt & hållet! :)
Sååå godnatt en stund till hihi :)♥



Fiiina brudar! ♥

Nu blir det film med älskling, vi har varit lata hela dagen.. Vill bara att snön ska komma så man kan bli lite gladare!! Andreas är det bästa som hänt mig, underbaraste människan!

♥♥

Riktig långis!

Shit, jag & babe gick hem från gymmet idag :) Duktiga vi äääär :) Har gått en promenad varje dag nu! Och det ska fortsätta så + gymma :):) Nu är det en film på, så det blir ett mini inlägg, ska gosa ner mig hos min älskade ♥



Bjussar på en bild på mig & lillebror L ♥

Bakat!

Nu har jag precis bakat klart, det blev Muffins ála Ahlgrens bilar, som jag hitta på Matklubbens sida! Får se hur dom smakar efter maten som jag när som ska börja laga! :) Vill typ smaka nu egentligen, men med små syskon hemma får man vänta tills efter maten helt enkelt! :)


:)

Usch så skönt det var att sova lite!! Nu måste jag baka med E & L som jag lovat hehe! :) Får se va det blir för gott! :) Sen är de bara börja laga mat direkt efter de också :)

BRB!♥

my eyes are closed..

Skojjare! Kan knappt ha ögona öppna längre, måste ta en tuppis! Har inte gjort ett sheat, måste baka med E & L efter jag vaknat eller något! Fy, har bara käkat sen degat hela tiden.. Känner mig egentligen så ofräsch när jag är såhär.. Har egentligen en spegel o någr tavlor som ska upp, men de orkar jag inte heller med :P Trött hela tiden.. Jaja, blir bara strun ´t nu!



Pussen!
Saknar min bebis♥

God morgon!

Eller har varit uppe ett tag, hehe :) Men har kollat på Gossip girl & på olika bloggar också :P Jag är nu sjukt hungrig, brukar behöva äta direkt när jag vaknat, men orkade inte gå upp än.. Men nu måste jag verkligen käka, min mage skriiiiiiker verkligen.. Idag blir det ju barnvakt som jag skrev igår, sedan är det bara träna och promenad som står på tur, vad jag vet nu iaf :) Vi får helt enkelt se vad som händer där emellan! ;)

Bjussar på en bild från Halloween!



Mina pinglor! ♥

Sovdags.. ;)

Ligger i sängen med älskling, vi har varit och tränat, sedan promenad, mat, myst massor, kollar Efterlyst, nu kollar vi på något på 6an :) Snart är det dags för sömn! Ska vara barnis åt Elliot och Linus imorgon, har lovat dom att baka hehe.. Så måste vara pigg ;) Såååå godnatt! :)



I'm so happy with you, my babe! ♥

Wait for it!

Sådärja! Nu har jag duschat, hängt upp tvätt, städat mini lite haha, orkar verkligen inte! Vill att älskling ska sluta nu, vill tränaa... Får kolla ett avsnitt av Gossip girl, sen får vi se om han slutat! Måste käka något litet också.



Jag är inte Djurgårdare, tänkte ba att få upp något på den tomma väggen och älskling gillar det! Så why not? :P


I'm feeling lucky like a four leaf clover

Har varit uppe sen min babe åkte till jobbet, duktigt! Burkar oftast somna om och sova hur länge som helst. Men har inte gjort så mycket ändå, satt på en tvätt som jag strax måste hänga upp! Sen blir det en dusch, känner mig skit äcklig! Måste nog städa rummet först, heheee.. Fick precis reda på att det bli iaf 2 dagars jobb nästa vecka, skönt! Få något att göra! :)



När älsk har slutat ska jag möta upp honom så blir det träning! Idag var det axlar & något mer, kommer inte riktigt ihåg hehe! Har börjat med träning 6ggr/v :) Fast förra veckan blev de bara 5! Är så glad att han fått mig att träna, har alltid velat det, komma i form, och nu ska jag uppnå de målet jag velat läääänge!!

ne nu måste jag sätta igång! P&K!


Tråkiga måndag!

Asså jag är så seg i huvudet, vill ju skriva häääär, tänker på det ett tag men sedan glömmer jag bort det igen! Skit irriterande! Men har idag iaf varit på möte, tränat, ätit, promenad med babe, nu blir det film med babe! Underbart, han är den bästa! Det blir bara mysa mysa mysaaaa!

Imorgon måste jag söka jobb! Och sen städat mitt rum iaf! Och skriva här! Haha!
Yeye, nu blir de gos, ciao!




RSS 2.0