Jag orkar inte, vill inte..

Fuck, jag orkar inte bli sjuk, jag vill inte bli sjuk.. Mamma kommer få damp för jag inte är i skolan,
snart när hon kommer hem, och jag orkar inte tjafsa med henne, hon kommer inte tro på att
jag är sjuk och inte mår bra.. Det är som vanligt, men jag ska dra till idrotten och bara göra provet,
sen dra igen.. Orkar inte skjuta upp ngt prov, så lika bra att dra dit idag, när jag ändå är vaken..
Men det börjar klockan 12 -.- Får kolla på något på datorn så länge..

P.s. Snart är det fredag! :)


;D


Åååh vill ha fredag nu nu nu :):):) Fira en kompis & dra på krogen
som har Halloween tema! :D Woop! ;) Nej nu måste jag plugga
lite till provet för imorgon! Haha, fail ändå säkert..
Bye på er!


fu

Kan verkligen inte sova, ska upp tidigt, orkar inteeee, blir fan stressad..
Ska försöka ännu mer nu!
Godnatt påre!


Bio

Varit på bio med mamma och Milos, kom hem för någon timme sen, nu ska jag sova, så jvl trött! Imorgon måste jag PLUGGAPLUGGA, uschaaa.. Justja filmen vi såg hette "Wall street - något" haha, men den var dålig! Jag fattade NADA.. Så rekomenderar inte den! Ciao!


..

SAAAKNAR!
♥♥


:D

party ikväll!




Handla

Ska åka och handla med mamma och småbröderna nu :)!
Älskar att handla mat, vene varför haha!
Sen bara vara hemma idag, ska bli skönt! Ciao!


FB nörd på hög nivå

Försöker plugga, men allt ska ju skrivas på datorn typ & skickas in på fronter, så jag kan inte motstå att inte g¨in på någon sida haha! Och jag är världens FB(facebook) nörd alltså!! Det är sjukt. Jag kan ta upp en internet sida sen skriver mina fingrar in face trycker ner en gång med nedåt pilen sen enter, alltså det är sjukt och så märker jag det själv efter ngn sekund.. Det är läskigt asså.. Hahaha! SJUKT! Måste sluta sitta vid datorn på fritiden ändå så himla mkt dator i skolan hela tiden! :p Kom på att jag inte skrivit på ngn dag så passade på att skriva nu när jag ändå inte kan svaret till en fråga! :p

Nej vafan nu måste jag försöka plugga, har MASSOR att göra så det är sjukt alltså!


Värt att lyssna på <3 Sovdags!




R

Kollade Robinson nyss, vill att det ska bli nästa vecka nu! :) Hähää :p Nu ska jag läsa bok eller kolla någon film på datorn, kan inte bestämma mig riktigt! Imorgon blir det tandläkare vid 8 tiden, sen skolan direkt efter :). Så får lite sovmorgon imorgon, najs! :) Nej men nu får jag sätta fart om jag ska hinna sova något, hää. Imorgon blir det utgång också! Woop!



Godnatt sötnosar!
P.s. längtar tills min lur kommeeeeer!!

Q

God morgon! (:

Nu ska jag ta en dusch, sminka mig och äta frukost! Sen blir det skolan, måste packa idrottkläder också, jobbigt med idrott, men men. Skriver när jag kan, vet inte när det blir, men iaf senast imorgon igen! (;

Fasen vad skönt det är att sova!
Ville bara säga det, päss på er (;

Tråk dag, mys kväll

Har varit hos kossor i Tumba med klassen idag, efter det skolan, sen hemma bara :) Somnade när L kom och gosa hehe, var så jädrans trött, har kollat på DH & CT & toppbloggarna hähä :P Just nu kollar jag på ngt som börjat nyligen, aldrig sett det förut, men väldigt knäppt program ;) Gillar! Nej nu ska jag kanske kolla ett program av GG eller VD :) Får se, eller läsa! Fan kan inte bestämma mig!

Imorgon ska jag sova hos pappa igen :) Det är så lugnt där så det är skönt & sen umgås jag med pappa & lillasyster, trevlans! Så blir ännu mer usel uppdatering.. :p Jaja, kanske hörs imorgon när jag är i skolan! ;)

Godnatt!

Tråk dag, mys kväll

Har varit hos kossor i Tumba med klassen idag, efter det skolan, sen hemma bara :) Somnade när L kom och gosa hehe, var så jädrans trött, har kollat på DH & CT & toppbloggarna hähä :P Just nu kollar jag på ngt som börjat nyligen, aldrig sett det förut, men väldigt knäppt program ;) Gillar! Nej nu ska jag kanske kolla ett program av GG eller VD :) Får se, eller läsa! Fan kan inte bestämma mig!

Imorgon ska jag sova hos pappa igen :) Det är så lugnt där så det är skönt & sen umgås jag med pappa & lillasyster, trevlans! Så blir ännu mer usel uppdatering.. :p Jaja, kanske hörs imorgon när jag är i skolan! ;)

Godnatt!

Blir glad ;D

Godmorgon, ska snart dra mig mot Tumba!




Nu säger jag godnatt!

Är aptrött! Ska in och ta en snabbdusch först, sen sova! Skööönt! Får sovmorgon till halv 8 också :) Ännu skönare :) Jaja, Good night!



P.S. Tredje gången jag har hicka idag, den började nyss! ;o

Dålig på att skriva..



Men det är så himla mkt just nu, ligger efter med massa osv.. Just nu kollar jag på PH :) Kuligt, får se hur denna säsong blir hää :) Nu har jag program varje kväll ;o Sen ska jag hinna plugga och träna varje dag också :p Blir mkt haha, okej programmen är inte livsviktiga men vill ändå kolla på dom! Nu börjar det igen hääää, PÖSS!


bakis

oh yes, jag är bakis och det är inte kul!! Men hade kul iaf! Men ska inte dricka igen, haha, nu ska jag hålla mig, festa utan alkohol :) vad gjorde ni igår?


M, M & M ;)

.

Sitter hos pappa, har kollat Robinson, as spännande! :p Nu ska jag snart lägga mig och läsa lite. Bröjar bli riktigt trött, skriver imorgon när jag är i skolan :)

God natt!
/M

usch blä

så jäkla trött, funderar på att stanna hemma och försöka att inte somna om, så jag kan somna ikväll. Men då ska jag plugga också! Vi får se hur det blir med det. Måste komma ikapp i matten, och jag kommer somna på lektionen om jag drar dit, så kanske bättre om jag jobbar hemma? En hel dag, eller lika länge som jag vore i skola liksom..

Vi får se!

Barnis

Blev inge basta för min del, men E & L gjorde det efter jag & L hämtade E från hans fotbollsträning :). Fixade även snabb kvällsmat till dom innan :) Sen vart det pyjamas time & sjunga en visa med dom det blev "Lille katt" hihi ;)! Dom somnade ganska så snabbt. Jag fixade lite tvätt oså, sen bakade jag muffins nu har jag ätit 5 muffins och jag tog 6, men nu mår jag illa och kan inte få i mig den sjätte! Usch haha :p Riktigt fettsooo.

Nu ska jag dricka vatten, kissa, lägga mig i sängen, släcka ner allt som är på (lampan, tvn & datorn). Sedan bara ligga i mörkret och lyssna på vinden utanför & bara försöka sova, så himla mys! Nu saknas det bara en katt och/eller en kille!! Ska försöka tvinga någon av katterna att vara här med mig hihi ;) Nej nu säger jag Godnatt! Som jag tror jag sagt att det knappt kommer vara ngn uppdatering imorgon pga att jag har massor att göra. :):).



Puss sötisar!!


bb

Har joggat idag med, men idag blev det att jogga själv! :) Nu är jag jätte trött, är barnvakt åt L, ska fråga om han vill basta hähä :) Nu är mina dagar planerade till lördag, då blir det nog att vara hemma hela dagen oså! :) Fan kom på att jag måste göra matten nununu! Fasen, det blir efter jag inte är barnvakt längre :p Imorgon är det bara matte i skolan, slutar 11 :) Efter det ska jag följa med Nina, hon ska sola, sen blir det jogga, sen möta pappa i stan & sova över där :) Vet inte riktigt hur mkt uppdatering det blir imorgon. Kanske på kvällen innan jag ska sova :). Fredag blir det att festa, kan inte hålla mig vafan :). Men nu ska jag gå och sätta på bastun! :)


Okej fast våran är mkt mindre hähä!

Pössen på götten :)


Fråga

Festa eller klippa håret??

Jag skulle ha en vit månad, ja, men vill ändå festa.. :p


..



bild från http://google.se

Nu blir det

film! Sex and the city 2! :D Såg halva för as länge sen, (det blev bara halva för mitt i krascha min dator..) Men ska kolla på hela ändå! Vi hörs efter den om jag inte somnat, hähä :)



<3

Update; Filmen var bra tyckte jag!! :)

Jobbigt

Fasen vad jobbigt att jogga, har inte rört på mig på det sättet/träningsätt på typ ett år, haha! Så man har ju ganska dålig kondis asså! :p Just nu ligger jag nyduschad i nybäddad säng & kollar på tv! :) Reklam nu, men ändå.. Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra alltså, är ledig, så måste hitta på någonting!! Jag måste iallafall smsa eller ringa en kille som stod på sån här stånd för Tele2.. :p ÅH nu såg jag också att Grey's anatomy börjar imorgon! Häääää.

Nu börjar det igen, heeeeeeeeeeejsvejs!

J

Nu blir det en liten jogging tur med mamma! Efter det snabbdusch & sen tv:n! :D
PUSSEN

Smulan, min älskling!

Min goskatt som inte är så gosig längre, utan en grinpelle som är surtant. Haha, men ändå min älskling! <3

 
 
 


<3

Åh yes!!

Ikväll börjar DH & Cougar town :D


Bäst!

Innan dom börjar måste jag ta en jogging tur, måste börja röra på mig! Men tror jag drar o gör det efter maten :) Ett måste!! Ser på unga mödrar nu, fasen vad sugen man blir på en liten bebis :):)

C-kaka

Sen jag kom hem från skolan har jag sovit till typ 7, då åt jag mat och bakade, nu ligger jag i sängen med en bit chokladkaka som jag ska trycka i mig precis innan jag ska sova, tror ni att jag kan sova efter det? Hähä. Ska gå upp tidigare än vanligt, för tänkte hinna duscha på morgonen orkar inte nu ikväll. Och måste hinna äta frukost, tror inte det blir ngn lunch i skolan imorgon.. Pga studiebesök, tror jag! :p haha. Får inge info, så har ingen koll. Meeeeen, nu ska jag smaska sen sova! Hörs tomorrow! Måste läsa ngn sida på svenska boken också! Häääää



Love!

Morgonen är värst

Tjaaaaaaa, är aptrött men måste upp nu. Ska stå i köket hela dagen, ROLIGT! Nu ska jag ta en snabbdusch, sminka mig as lite snabbt & äta en snabb frukost. Så hörs sen!



/M <3

Mot kvällens slut

ska jag, bädda sängen, äta lite kvällsmat och sist läsa böcker jag måste läsa.. Kommer nog somna mitt i läsningen, brukar bli så för mig ;) ;p. Det va det liksom! Så ni vet, hähä.

Good night babies!

Tråkig dag

Fan vad jag bara slöat idag, har världens pms, så har varit bäst så, att bara ligga inne på rummet och kolla film! Jag är verkligen irriterad på allt idag.. Hoppas det inte är kvar tills imorgon, för imorgon blir det att stå i köket hela dagen & måste sammarbeta! Så måste hålla all ilska inom mig, kul.. -.- Jaja, har inget kul att skriva, vill bara att vardagarna ska komma nu så jag gör något om dagarna!

Allt från mig för idag, häää! Ciaoseeen

Gode morgon!

Har ni soovit good ellää? Det har jag gjort, skulle kunna sova ännu mer! Men måste ju kunna somna ikväll, skola imorgon you knoow. Ska träffa Steffi senare, det är de ända jag vet som jag ska göra.. Måste hitta på något! Nu måste jag iaf tvätta kockkläderna tills imorgon!

ABOW PUSS

kort frisyr

Nu börjar det en film på 4an som jag tänkte kolla på :) Har bara varit hemma, så finns inget att skriva om hähä ;). Snart kommer mamma med cheeseburgare till mig, mums! Justja, försöker kolla på internet om jag hittar några snygga korthåriga frisyrer man kan klippa! För jag måste klippa mitt hår en gång till, sen är det helt återställt hehe :) Så har ni tips, SKRIV:):) Vill gärna ha hjälp! Skriver imorgon, kisses

Hejdå!

Ligger i sängen med

lillebror och gosar och kollar på barnprogram med honom! :D Vi väntar på att maten ska bli klar hähä :):).


Godmorgon eller goddag?

Nu har jag vaknat till liv och ätit frulle! Fasen vad skönt att sova ut alltså!! :) Och skönt att inte behöva vara bakis häähää ;). Iaf så blev det te, oboy och rostmackor till frulle! mumsigt. Nu ska jag bara slappa och kolla på Vampire Diaries & Gossip girl! ;D Senare blir det kanske bowling, får se :)





<3

/M

Glöm inte att

Följa min blogg med bloglovin! MEN bara OM ni gillar den såklart! ;) Kasching!

Nej godnatt nu!

Godnatt göööllisääär



<3

blää

ok, jag orkar inte kämpa, ska kolla tv ist, finns inget att göra här på datorn :p

<3

Vaken fortfarande

och vill inte sova än, då vaknar jag bara inatt av att jag är pigg.. ÅH herregud vad varmt det är, måste öppna fönstret alldeles strax! Jag tänkte försöka leka med photoshop, men vet inte om jag lyckas, haha.. :p Ni får se bild därifrån sen, hur den blev när jag testar hehe.

Hörs häääää

Mindag abooow

Go' kväll på er! Just nu ligger jag i sängen med mina ballerina, chips och marabou som jag strax ska mumsa i mig! Kör ju på en "vit månad" så blir hemma hela helgen, eller imorgon kanske det blir bowling ;).

Jaja, kan berätta lite vad som hände efter skolan! Jag tog tunnelbanan till Skäris gick runt i affärer med min tunga väska, usch.. Fick med mig lite saker, som jag kan visa imorgon, har verkligen ingen ork nu.. Iaf, efteråt mötte jag mamma på tunnelbanan, vi drog och hämta bilen som var parkerad vid stationen, sen till centrum, gick till apoteket, efter det var vi äntligen hemma! Båda var helt slut och trötta.. Men jag sopade köket och hallen medans mamma lagade mat(Tacorullar med couscous & guacamole(stavning?) ).. RIKTIGT mumsigt. Efter det, hm, ritade lite med L och gosade lite, åkte iväg och hämta E med mamma, handla gott. Precis när jag hjälp E & L på traven att sätta på sig pyjamas och borsta tänderna säger dom att dom vill ha kvällsmat.. -.- Men så fixar jag fil o socker snabbt, SEN går dom och lägger sig.. Och då gick även jag till sängs, har himla huvudvärk och är supertrött!

NEj men nu ska jag svulla + film sen blir det sömn! Hörs imorgon!
PUSSEN&KRAMEN


<3

/M


sv

Nu blir det svenska i 3 timmar sen slutar jag, men det är lång tid kvar och jag är död. Orkar inte! Hörs när jag är hemma, CIAO!

..

Sitter och har engelska, så himla tråkigt & svårt.. Och jag är så trött att jag råkat somna lite flera gånger.. Så himla jobbigt..

RSS 2.0