Lyckliga bilder

Det blev en promenad till solbo? haha, vene om det är det men iaf nära. Gick till ica och köpte choklad kakor, mumsmensgodis! Sen blev det filmkedjan och köpte en varsin läsk! :):) Sen gick vi till en liten rutten och gammal lekplats som var övergiven med några få bänkar haha! Vi fikade lite, höhö. OCH tog maaaaassa bilder, så roligt! ;);) Efter en stund fortsatte vi tillbaka till hennes gård och tog fleeer bilder där :) Jätte roligt faktiskt! Sen gick vi in och fixade lite stuffisar, hon åkte till Koffe och jag mötte på En kompis och hennes pojkvän(min kusin)! ;) Haha, följde med dom till S centrum och handla chips o dipp o Billys pizza haha, tjockis TIME ikväll! Har precis kollat igenom alla bilder vi tog, hahahaha! Jesuskrises hähä.

Några bilder, vi har typ 170 bilder, så orkar verkligen inte lägga upp allihop haha!;










RUMPAAAH




LYCKA!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske följa med mamma och handla, om jag får haha. Eller så blir det att slappa som vanligt, hähä! Men jag återkommer häääää.

/M

promenad i det fina vädret jaaao

Sitter hemma hos Nina nu, äter marianne, mumsigt! Vi ska strax ut och ha kul + promenad!! ;) Jag skriver typ när jag typ kommit hem :)
Ciao!

God morgon :)

Sovit bra? Jag har gjort det, bara lite för lite.. Suckisar.. Men idag har jag 3 timmar matte -30min rast! Sen slutar jag ;D Skönt va? ;) Jaja, nu måste jag skynda mig lite så jag hinner äta frulle! :)

Hörs när jag kommit hem! Kisses!

Kungarna av tylösand

Första gången jag tittar på det här haha! Får se hur det är då! :)



Sen ska jag försöka sova, hörs imorgon! Godnatt :)

/M

Ligger bara här och slappar!

I min säng, med mina två killar(katter)! Så himla underbara!! Men nu, vill jag göra något, typ smet eller något, är så himla choklad sugen! Lillebror L har ätit upp typ alla choklad kakor som fanns i mitt rum, så aa det finns en kvar. Måste ha mer choklad! Min vecka är på g nu känner jag asså.. Fasen så jobbigt... ÅH. Aja, det går över fort sen, höhö. Nej nu måste jag gå ner och se efter om det finns ingredienser till någon smaskig choklad smet!



<3

Det jag köpte.

AS dåliga bilder nu, bara så att ni vet, höhö! Mobilkamera liksom ;) -.-


BH, på REA 50 :-


Leggings, på REA 75:-


Trosor, 80:-


Linne, 99:-


Linne, 99:-


Svarta leggings m detalj, 99:-



Vit lång kofta, på REA 100:-


/M

Justja!

Åt lunch på Tacobar med Nina också! ;) Riktigt mumsigt!





Söpö!

/M

Jag är glader!

Japp japp, för jag har shoppat! Hihi. Det var ganska så länge sen jag gjorde det faktiskt! :) Kan visa er grejorna efter jag duschat oså, är så himla trött, så tänkte göra det sen bara slappa i sängen!

<3 hörs strax!

Rubrik

Hej hopp gummi snopp!

Klockan är mitt i natten och jag har inte somnat än, nej för jag har suttit och pratat med mamma och M tills nu. Men, när jag var i Tumba tidigare blev det ett par uggs och puder! Efter det mötte jag och Nina upp Koffis och vi drog och åt pizza, riktigt mumsigt! Efter det blev det filmen "Bolt" hemma hos Koffis. Den filmen är rolig och gullig! Hähä. Nej nu måste jag verkligen sova ska upp om sex..

Godnatt på er go'ingar!

/M

nu drar jag till TC

Nu ska jag dra till Tumba och möta upp Nina, vet inte riktigt vad vi ska göra, jag måste köpa puder och skor iaf! Sen får vi se vad vi hittar på!

 

Hejdå så länge!
/M

Min lördag i några bilder!












WOOP

white month

Ska ha en vit månad nu, eller försöka längre, men det blir en månad i taget! :) Hähä, får se hur det går ;D

.

Skolan är ju helt fik** i huvudet..

God natt..

somnar när som hörs imorgon..

Hej hej hemskt mkt hej..

Har ap tråkigt just nu asså, men sitter och planerar kryssning! ;) WOOP säger jag bara, nu ska jag kööööra järnet! Eller inte just nu, men om 2 månader, haha! ;)

Men idag har jag ju varit i skolan hela dagen, 8-15, hade varmkök hela dagen! Nu märkte jag vad som var min grej iaf! ;) Är riktigt glad! :D Efter skolan åkte jag hem emellan och lämna kläder jag måste tvätta, sen direkt till L's dagis och hämta honom sen till E's skola och hämta honom :). Efter det blev det lekpark en liten stund o sedan lämna E på musik skola :) Jag och L blev hämtade av mami, vi åkte hem, åt lite mellis sen har jag bara vilat! Nu får jag as ont i nacken av att sitta såhär, så blir inte så mkt mer skrivet, höhö! Snart är det mat iaf, fisk gratäng typ eller ngt! ;)


Miranda ****** Abow Helin ;)

Hörs snart ist, får riktigt ont..

Hata stress

Vaknade lite sent, så nu blir det småstressigt! Måste vara klar om 20 min! Vi hörs efter skolan!

/M

Kunde inte hålla mig..

Nej kunde verkligen inte det, så jag kollade på filmen ändå, nu ligger jag här och tårar för fullt! As bra film! Men sorlig.. Ni måste ju bara se den om ni inte sett den! Pay it forward! Det var värt att se och sova mindre asså! Men nu måste jag verkligen sova, godnatt!

Hann inte kolla filmen!

Nu är filmen nerladdad, sängen bäddad, jag ny duschad & ny bastad, kvällsmaten uppäten. Men hinner typ inte kolla film, vill hellre ha mer sömn och inte vara så trött imorgon hehe, så filmen ska jag se imorgon! Nu ska jag försöka sova, är inte alls trött -.- .. Men men, måste först av allt stänga av datorn annars lyckas jag aldrig sova, höh. Seeya tomorrow!

Godnatt&Pussenpåstjärten!
/M

Pay it forward

Nu håller jag på att ladda ner filmen "Pay it forward" eller "Skicka vidare" :) Malin skrev att den var as bra, så måste se den ikväll! Kolla in hennes blogg också! ;) Medans den laddar ska jag nog bädda rent, duscha & äta kvällsmat! :) Imorgon i skolan blir det att jobba på JB's egna restaurang Mvg, är nervös som fasen, för om jag uppfattat det rätt är det gäster där imorgon! Woop vad läskigt! Aja, ni får önska mig lycka till bah! haha.





Min älskling!

/M

Pizzuzkaaa

Filmen var faktiskt bra! Rekomenderar den! :D Riktig myssöndag blir det idag, nu tänkte jag kolla på Vampire Diaries! Någon som kollar på det? Vad tkr ni om de? :). Åh och mamma och peter har beställt pizza eller ska, så blir mumsig pizza till middag idag!! Mums! Riktigt sugen på det, de var länge sen jag åt det.

Men sen måste jag fasen ta tag i städningen också! Har även massa kläder som jag ska fixa ihop i en kasse sen blir det att ge det till klädinsamlingen som kmr på onsdag, hehe. Men nu vill jag kolla på vd, hörs!


Film

Nu har jag ätit frukost och ritat med småbröderna, dom är så gulliga och vill göra exakt samma teckning(dom lyckades ganska bra också;)!) riktiga sötnosar! Tänkte nu kolla på en film, är så himla trött så orkar inte göra någonting annat!.. Men iaf, det blir "Knight and Day", såg absolut ingenting inatt, somnade direkt, så får kolla på den nu haha ;). Ciao!



/M

Hade faktiskt

riktigt roligt ikväll! Och just nu är jag hur trött som helst! Får se imorgon om det blev någon bula i huvudet, haha... Men känner inte någonting just nu iaf, så de e skönt. Nu tänkte jag sätta på en film, "Knight and Day", sen får vi se om jag hinner se hela innan jag somnar! Haha ;) Hörs imorgon istället, ap trött nu!


Bild på mig, för ca 1 år sedan! ;) Saknar håret jag hade då!

Godnattsen!
/M

Nu är det dags!

För min mosters 40-års fest! :) Hörs imorgon, kanske när jag kommit hem, får se!
Puss!

/M


Latis

Tjaba!

Det blev ingen städning, har latat mig ist.. -.- Nu ska jag ta en dusch snabbt, sen följa med mamma till en kvinna :p Haha, och göra lite saker, sen ska vi hem och göra i ordning oss! Sitter just nu i vardagsrummet och kollar på knasiga barnprogram! :p Aja, nu måste jag skynda mig lite grann!



/M


God morgon!

Nu har jag vaknat till liv, ligger i sängen och kollar på Disneydags på 2an :) Riktigt nice, älskar barnprogram! Det är nästan bäst asså! Tycker ni om barnprogram? Ska strax gå och äta frukost, om jag inte ska somna om liten stund :). Vi får se.

Dagens planer iaf;

¤ Sova/sen vakna till igen :p
¤ Äta frukost
¤ Städa mitt rum
¤ Kanske städa övervåningen
¤ Duscha & fixa i ordning mig
¤ Till slut hem till moster för att fira henne!

Hörs senare!
/M


Godnatt nu är jag trött!



<3

..

 Tidsfördrift!

ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? - 26  

Vad tycker du om kärlek? - underbart men väldigt svårt

När kramade du någon sist? - igår

Saknar du någon speciell person? - ja

Har du svårt för att bli kär? - nej och det är jobbigt

När kysste/hånglade du med någon sist? - någon vecka sen tror jag

Ångrar du det? - ja

När fick du senast en komplimang? - idag

Har du hånglat med någon av samma kön? - ja


HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: - ja

Hånglat med nån riktigt ful: - ja

Hånglat med fler än 50 pers: - nä

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - ja

Gjort något riktigt dumt? - ja

Gjort något du verkligen ångrar? - ja

Varit nykter på nyårsafton? - ja

Åkt ambulans? - nä

Gjort nåt olagligt? - ja 

Blivit polisanmäld? - ja

Fått din mamma att gråta? - ja

Slagit ner någon? - nä

Skämts över dina föräldrar? - nä

Skämts över dig själv? - ja

Sagt jag älskar dig och menat det? - ja

Dricker du? - ja varje dag?

Vilka kläder sover du i? - trosor oftast

Vad hatar du verkligen? - mardrömmar

Varit kär? - ja

Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - ja

Är du ensam nu? - ja

Vill du gifta dig? - ja

Vill du ha barn? - ja


SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? - Hemligt

Såg dig gråta? - kommer inte ihåg

Fick dig att gråta? - han

Du delade en cigg med? - ingen

Du gick på bio med? - mamma tror jag

Skällde på dig? - vet inte


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? - ja

Kramat någon? - ja

Pussat någon? - nej

Köpt någonting? - ja

Sjungit? - ja

Saknat någon? - ja

Kul man kan ha, försöker göra mig trött..

1. Vad heter du? Miranda
2. När är du född? - 91
3. Vart bor du? - Salem
4. Trivs du där? - Japp!
5. Hur lång är du? - 170?
6.Höger eller Vänsterhänt? - Höger
7. Hur många är ni i din familj? - Mamma, plastfar, 3 småbröder + 3 katter, 1 kanin
8. Vem kommer du mest överens med? - Mamma & den äldsta brorsan.
9. Älskar du din familj? - Yes!

Skola.
1. Vad heter din skola? - John Bauergymnasiet
2. Trivs du där? - Jadå
3. Tycker du att det är en bra skola? - Hittills verkar den bra!
4. om nej? -
5. Vad går du för linje? - Hotell & Restaurang

Kärlek.
1. Är du kär/gillar du någon just nu? - Ja
2. Om ja, vad heter han/hon? - Machmud <3
3.Tycker du om att vara singel? - Ja
4. Har du någon gång gråtit för någon du inte kunnat få?- Kanske
5. Vad tycker du om kärleken? - Mysigt!!
6. Tror du att du kommer gifta dig någon gång? - Ja

<span style="font-size: 12px; line-height: 18px;">
Sex.
1. Är du oskuld? -  Nej
2. Trivs du med det? - Ja
3. Om du inte är oskuld, när förlorade du oskulden? - 13..
4. med hur många har du haft sex med? - Ehm jaa..
5. Skönaste ställningen? - Hemligt :)
6. Har du Pullat/ runkat av någon? - Ja
7. Har du slickat/sugit av någon? -  Ja
8. Brukar du drömma sexdrömmar? - Nja, har hänt ngn gång tror ja..
9. Har du velat haft sex med din lärare? - Nopp

Vänner.

1. Har du många vänner? - Har dom jag vill ha, nöjd med det!
2. Trivs du med dom? - Ja :)
3. Är du vän med nån som du inte vill va vän med? - Nej
4. Vem är din bästa vän? - Sängen ;)
5. Har du hatat din bästa vän? - Aldrig!
6. Vem berättar du allt för? - Mamma
7. Vem umgås du mest med? - Ingen
8. Vem önskar du att du umgicks mer med? - Önskar att alla umgås, som förr. + dom nya

Alkohol.
1. Har druckit alkohol? - Ja.
2. När drack du alkohol senast? - Förra veckan
3. Vem bjöd dej senast på alkohol? - Ingen aning
4. Vad var det för sorts alkohol? -
5. Brukar du dricka alkohol? - Ehh? Ja..
6. Har du druckit öl? - Ja
7. Tycker du om öl? - Vissa
8. Har du varit full? - Nae verkligen inte :O
9. Godaste alkoholen ? - CIDER

Övrigt.
1. Vad gör du just nu ? - Sitter vid datorn?
2. Är det kul ? - Nej, annars skulle jag inte göra det här
3. Vad har du på dig ? - Vem vet? ;)
4. Vad brukar du göra på fritiden ? - Läxor, sova
5. Tycker du detta testet var kul? - Hm..


VD

Det blev att gå till krysset fram och tillbaka och köpa chips + dip + en cola :) Mumsigt har det varit att mumsa på det ;) Just nu sitter jag i vardagsrummet med mamma och låtsaspappa och kollar på "Se upp för dårarna"! Rolig film faktiskt. Efter den här filmen ska jag gå upp och kolla på Vampire Diaries, älskar den serien! Och efter det sova, faktiskt as trött.. Imorgon kommer det låta som f*n här hemma tidigt på morgonen, dom ska byta dörr.. Trist, kommer jag inte kunna vila ut ordentligt.. Men men vad gör man liksom! Aja, det här blir nog sista inlägget för idag! Godnatt på er sötnosar!

/M

20.42

Nu har jag försökt fixa det jag kan, är inte alls bra på design osånt! Suger! Skulle vilja vara riktigt grym asså! Men men ibland har man inte talangerna man vill ha. Ville bara ha det sagt, så skratta inte!! ;)

/M

Nytt

Tänkte börja om från början, får se hur det går nu då :)! Just nu sitter jag med mjukisar i min säng och kollar runt på nätet och lyssnar på musik! :) ikväll blir det riktig MYS kväll! Massa film + familje tid. Imorgon ska nämnligen min moster fira sig så det blir 40års kalas! Vill inte festa idag och komma dit bakis, nae, så jag är hemma istället helt enkelt! Nu ska jag gå och säga hej till min mor som precis kom hem!



Pussen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0