Hähä

Jag vet, är skit dålig på att skriva här, men jag gör absolut ingenting om dagarna, eller är hemma, äter, städar, duschar, äter, bäddar sängen, tvättar.. Inte så roliga grejor! Inom en snar framtid finns det nog mer att skriva om hähä :):) Jaja,

jag har precis vaknat, TYP, ska gå och käka frukost nu. Efter det har jag massa papper och fixa i en pärm så inte allt ligger huller om buller. Måste typ dammsuga rummet också. Städa lite. Sen vet jag inte,

pussen hejjen!

Godmorgon måndag!

Nu har jag väntat med frukosten allt för länge, det börjar göra ont i magen för jag är så himla hungrig & svettas börjar jag göra..!! Tror det blir hallonsmoothie med mackor! :) Mums!! Sen efter frukosten blir det en dusch, fixa mig lite snabbt sen träffa Ellinor :) Myspys, får se vad vi hittar på! Så nu måste jag springa ner och käka, hungrig som faaaaaa*..

Pussenhejjen!

v.13+0 idag ♥

Gravid vecka 13

Bebisen

Foster c:a vecka 13Din bebis väger nu 43-52 gram och mäter nu hela 6.6-7.9 cm mellan huvud och rumpa, vilket ungefär motsvarar storleken av en persika! Mer skall dock komma; fram till vecka 24 kommer din bebis att gå igenom en riktig växtspurt.

 

Moderkakan förser nu fostret med det mesta av de näringsämnen och syre som fostret behöver genom navelsträngen. Moderkakan är också utvecklad och redo att ta över hormonproduktionen från dina äggstockar. Moderkakan kommer att producera progestoron och estirol, två hormoner som är nödvändiga för graviditeten

 

Vävnaden som ska bli bebisens skelett gundläggs nu, särskilt i skallen, armar och ben. Ögonlocken möts nu och kommer inte att öppnas på nästan fyra månader. Ögonen som började på sidan av huvudet vandrar nu mot framsidan av ansiktet och sina slutliga placeringar. Vid en visuell undersökning skulle man vid den här tiden kunna skilja en pojke från en flicka då de externa könsdelarna börjat bildas. Tandanlag för alla 20 tänder är redan bildade och i halsen har stämbanden börjat att utvecklas.

Du

Vid den här tidpunkten i graviditeten har du ett konstant flöde av graviditetshormoner i kroppen och illamående och andra tidiga symptom kommer sannolikt att börja avta. Eftersom andra trimestern närmar sig så kommer förmodligen även känslor av ängslighet och oro att börja avta i takt med att missfallsrisken minskar.

 

Du har antagligen gått upp i vikt och din midja har ökat i omfång. Kläder som tidigare passade sitter nu tight och känns obehagliga.


Hehe

Asså så störande det här med laktos, vet ju inte om det är magen som växt eller om det är laktosmage? Skit störande.. Men om det är gravidmage så är det sjukt :P Eller ja, jag tycker det. För det skrivs ju typ överallt att man inte ser så mkt i den veckan jag är i. Men i dunno..





v.12+5

Tsunami

Tjaba tjena, har fasiken inte skrivit på hela dagen! haha. Började dagen med att läsa olika bloggar haha, sen blev det tomtegröt till frukost/lunch. Efter det vila jag, sen gjorde jag smoothie, men den blev inte så god haha, blanda nog i för mkt skit haha! Men men, drack det och kollade på Superhjältarna med Linus! Sen blev det upp i sängen igen och bara slappat! Målat naglarna har jag gjort också, men vart inge snyggt typ haha! Men låter det vara orkar inte göra om.. xD Är hur trött som helst, väntar på min babe, sen blir det handla godis, hihi :) Blir fredagsmys ikväll, kanske kolla på Gladiatorerna? Det är väl på fredagar? :P

Yayaaaa.. nu kollar jag på något program på 10an som handlar om tsunamivågor, läskigt! hiehie!

Nattinattnatt

japp japp både flätor och naglar blev det :) Men måste måla naglarna helt, det ser förjävligt ut, ni vet hm:s gelé naglar ;) Jag är inte så haitech men sånt haha. Men kul ändå! Eftersom mina egna allihop har precis gått av haha! Yeye. Nu är älskling hemma, han duschar sen ska vi mysa och se på tv/film(dunno) :). Och bara gooosa!

Ååh ska bada på lördag, jippii, länge sen! :):):) Får se till att vila ordentligen nu, så jag inte är febrig och skit då! Men det klarar jag kanske mig ifrån, återstår att se! :).



Jaja, medans vi myser lär vi ju somna(som alltid) :) Hehe. Så Godnatt påer! :)

Helt slut..

fattar inte att bara chilla kan ta kål på en? Jag är verkligen sjuk, känner det.. Hatar denna känsla fyyy! Jaja, jag och Elliot har turats om med basta & bada, sedan har vi kolla på Gustaf 1 :) Rolig filur! Efter filmen hängde jag upp tvätt & bädda rent i vår säng :) Mysigt! Nu ska jag testa göra inbakadeflätor på mig själv, två stora.. Gjorde alltid det efter jag duschat förut, och man får ju fina lockar :) Men det är när jag hade mitt lååånga hår :P Så vi får se hur det går. Sen ska jag kanske kanske fixa naglarna om jag orkar! Dom är så skruttiga hahaaaaa.. Ne måste fixa håret innan det torkar helt :)


Oldiee..

Ciaoen!

blää för att va/bli sjuk...

Igår gjorde jag typ ingenting, inte idag heller. Men idag förstår jag vrf jag bara låg i sängen va trött, frös blablabla.. För jag är på g att bli sjuk.. Idag är ont i kroppen, ont i halsen, huvudvärk(sprängande typ)... Jag orkar liksom inte göra någonting.. Blir typ kolla 2½män eller ngt.. Elliot är hemma han med, sjuk oså.. Känner mig taskig som nt orkar sitte där nere med honom, bara ligger i sängen.. Men nu måste han käka lunch, och jag känner mig smått hungrig jag med, åt ba en skål med flingor för ett tag sen, de räcker ju inte.. :P




Så nu blir det lunch!

Good morning!!

Precis kommit hem från att ha lämnat busisarna till skolan :) Det gick så bra så, bara att det var sjukt kallt ute asså, mina lår var helt röda när jag kom in igen.. Dom är fortfarande iskalla :p La mig i sängen under täcket igen, för jag är så himla trött! Jag är trött hela tiden, somnade fett tidigt igår också :p Yäyä..

Om ett tag måste jag ringa samtal, så får inte somna om asså :P Sen blire sova en stund. Och vid 11 ska jag ringa ett annat. Sen är det ett brev som ska skickas iväg, efter det har jag gjort alla måsten idag iaf! :P



Första avklarat iaf!

Första steget avklarat, mamma sa att det är nervöst dom 3 första gångerna typ sen går det över! Så det får vi hoppas att de gör.. :P

Har ingenting att göra nu, så det blir kolla Gossip girl ;) Måste fixa med papper när babe kommit hem, så man har koll på grejerna, fasen måste köpa en jkl kalender eller ngt :P Tänk om mobilen fuckar sig liksom, hur ska jag då komma ihåg alla olika datum och tider till olika möten o allt... Så måste skaffa mig det!


jag & min fina ♥

Måste tvätta en maskin också, sen ikväll blire nog ett varmt bad med babe, kanske promenad fast kortare ikv? Äsch, vet inte, ska kolla allt sen! Nu blir det Gossip girl och lugna ner sig, måste ha glass till haha! mums mums!








hehhe..

Hehe somnade om efter vi lämnat barnen, var sjukt trött :P Efter jag vakna var det dra på möte på en gång, och det går framåt,wihuu :).

Nu blir det att åka till arbetsförmedlingen med mami. Måste fixa där!
Shilululuuu

Tisdag, härligt!

God morgon på er! Fy har världens ångest, min älskling och jag vakna nu, väckarklockan har inte ringt, han ska upp 5 liksom... Känner mig jätte dålig.. Hoppas han kommer i tid ändå ♥

Iaf, igår blev det riktig långis, vi var ute till 10 haha :P Men Andreas och Danne kom ut med, utan att vi visste de utan vi träffa dom utanför mig typ :P Sen gick vi lite, så blev älskling hungrig, så det blev korv m mos för oss :) mums! Massa snack blev det, riktigt mys! Skulle bara varit vindstilla så skulle de varit ännu mysigare :) Somnade på en gång sen när vi kom hem, sjukt trött!



Nu har älskling gått och Elliot kom och gosa och kolla på barnprogram innan vi ska fixa oss och käka frulle, mys :)


Snygg bild, men min fina Elliot ♥

Nu blir det



med mat innan jag ska ut på promenad med Daniella! ♥

Vidrig!

Kolla vilken äcklig banan jag åt på häromdagen! Haha!



Det där stack upp i mitten, eller alltså fattar inte vrf de va så :S haha, de där svarta var helt hårt haha! Fyy...
Ville bara informera er om de hahaha, skiiiita ruuuligt ju! (och äckligt...)

Schalom!

Har haft fullt upp hela dagen! Gick upp vid 7, fixa mina små bröder, mig själv, åt frukost, blev skjutsad av mami, skönt de, annars hade dom kommit försent! När jag och mami kom hem så satte vi oss och prata, pratade från kvart över 8 typ till kl 13 haha! Däremellan gjorde vi en snabblunch också såklart! När kl blev halv 2 var det bara hämta busisarna igen haha :)




När vi kom hem åt vi Semla mmmm ;) Och så fick jag post, jvl räkning från VC, KUUUL! Jag ringde och avboka, men tydligen har dom inte fått det eller ngt, fett otrevlig jävel som jag pratade med, så jag sa; Kommer aldrig mer tillbaka till er, HEJ! Och la på, så jvl suuuuuuurT. Jag som inte tjänar nå cash alls ska betala skiten.. Och om jag skulle haft jobb! Men nu är det inge kul! måste ha nya kläder hellre en jvl räkning.. Jaja strunt samma!

Efter det samtalet andades jag lite (hehe) sedan var det bara ringa BB och fråga en sak, och den saken har inte kommit in, trots att vi skickat iväg det för snart ett halvår sen?!?!.. yeye, så fick ringa BK, men måste ringa vid 11 tiden när de gäller de, och imorgon har jag möta kl 11, så det blir förns onsdag jag kan ringa dit! Bara gilla läget då!!

Nu sitter jag här och väntar på bättre tider typ(?), nej men ska ner och käka något snart!

When something doesn't go right, go left..

Får köra en ny start imorgon!


Oldie..

Bebisen

Fostrets längd är denna veckan ungefär 4-5cm och väger mellan c:a 40 gram, mer än en fördubbling på bara 3 veckor!

 

Vid den här tiden börjar fostrets skelett att bildas och förkalkas så sakteliga, även om ändarna förblir mjuka och flexibla ända upp i tonåren för att kroppen ska kunna växa. Matsmältningssystemet förmår nu göra sammandragningar som för maten genom tarmarna, och det kan också tillgodogöra sig socker.

 

Hypofysen har börjat producera hormoner och det är vanligen möjligt att höra hjärtslagen med en doppler hjärtmonitor. Bebisen har också börjat utveckla reflexer och dess hud är väldigt känslig. Hjärnan är fullt utvecklad och detta gör att den nu kan uppleva smärta. Ögonlocken har bildats och täcker ögonen men kommer att förbli stängda fram till den sjunde månaden för att skydde de ännu inte färdiga ögonen.

 

Även om du inte kan känna bebisen röra sig ännu så kan man stimulera honom så att han öppnar munnen och rör fingrar och tår.

Du

I slutet av veckan är din livmoder för stor för att rymmas helt och hållet i ditt bäcken. Det är möjligt att du kan känna livmodern strax ovanför blygdbenet.

 

Livmodern fortsätter att växa genom hela graviditeten, och återgår till  normal storlek inom några veckor efter förlossningen. Innan graviditeten är livmodern nästan solid och väger c:a 70 gram, men vid förlossningen väger den omkring 1.1 kg och innesluter fostret, fostervattnet och moderkakan!

 

Det kan hända att du börjar känna dig bättre och inte lika illamående då denna hos många kvinnor brukar avta omkring vecka 12. Det är också möjligt att det börjar synas på din mage att det finns en liten bebis därinne, särskilt om det inte är din första graviditet.

 

Rymliga och löst sittande kläder känns bäst nu. Det är inte bara magen som växer, utan också dina bröst, höfter och midja ökar i omfång.

♥ v.12+0 ♥


f***

Jag vet inte vad jag ska göra :'( Värsta helgen i mitt liv....

.....

Det här suger när man blir arg så lätt, och irriterad. Så dumt allting. Vi kanske inte ska till spelkvällen pga det här. Så jvl irriterande, ne fy när jag tänker på det så blir jag arg. Och vissa personer kanske inte ska skriva så dumma saker. Den personen kan GLÖMMA HELT OCH HÅLLET om allt som kommer ha med mitt barn att göra. Jag SKITER i hur bra kompis den är till en annan!!!!! Den personen RÖR INTE MITT BARN. Punkt och slut. Vissa har inte hjärna. Skriver man sådana saker till mig, så blir det fan inge kul. Fy usch aldrig mer.

Snart är den bästa hemma! och då blir det snack! PUSSHEJ

Hellre få äkta vänner än fler falska

Helt sjuk jag är helt slut asså.. Gick 40 min på rullis, sen träna jag ryggen, sen orka jag fan inte mer! Jag blir trött så himla lätt haha! Shiiet. Just nu vilar jag bah, ska kolla om nyaste avsnittet av VD kommit, kanske kan checka det en stund.. Måste äta ngt också.. Jag är så sugen på donken så de inte är sant, men får vänta tills jag fått cashisss.. :P

Lite senare blir det spelkväll med mina underbara :) Alltid lika roligt med dom :)

Nu ska jag kolla upp de där, sen kanske ta en powernap, as trött!
kisskiss hihiiiii



Love you ♥

God morgon :)

Igår efter jag varit barnis, så gick jag ner till gymmet och kolla när babe körde ;) mums! Efter det åkte vi hem käka middag, kollade tv, sen åt jag glass haha, sen somna vi! Tidigt som vanligt :P



Åh, älskar helger när jag får vakna bredvid min babe :)♥ Grymt mysigt :) Vi vaknade för en stund sen, ska ner och käka frukost nu, sen tror jag att jag följer med honom och Danne till gymmet, så får jag gå lite och sola :)

Nu blev det lite brådis, pusssss


Segt :p

Alltså vill att det ska hända saker med magen, det händer ju massor I magen, men inget man känner eller ser :( Jag vill att den ska börja växa, känna sparkar och rörelser. Aja, inte såå långt tid kvar.. :P Men jag vill att allt ska hända nu!

Just nu är den som mest jag tycker är jobbigt är mina bröst, alltså, det gör så jävla ont att sätta på sig bh, ta av den, man kan inte ligga hur man vill osv.. Och det är helt sjukt, läste någonstans att man kan se på brösten att man är gravid, för blodådrorna syns mer, och dom som känner mig vet att jag är verkligen likblek typ haha, så mina bröst är typ helt blåa/lila hahah! eftersom att det syntes blodådror innan jag blev gravid med, och nu är det mer haha! Läskigt ;P haha.

Och yrsel/känner mig yr, HELA tiden. hur mkt jag än druckit och ätit, känner mig yr hela hela tiden.. Det är också jobbigt.. men what to do.. Får mitt mirakel efter allt detta ♥ :)

Nu måste jag skynda mig ♥

Mmmm...

Så gott med baguetter! Men fy va jag är mätt nu hehe!
Nu håller jag på att fylla badkaret med massa varmvatten, måste bada/duscha sen blir det fixa mig, sen drar jag till Andreas bror & hans tjej för att vara barnvakt åt Tindra & Elliot (Andreas brorsdotter och son). Myspys! Efter det blir det bara hem och mysa hela kvällen tror jag! Är sugen på bio, men får se om jag orkar och Andreas vill!

Vill ha sommar och sooool, vill grilla och mysa! Även fast detta kommer nog bli den jobbigaste sommaren, eller jobbigt med värme och höggravid haha! Aja jag klarar det! ;) Myspys! ;) Slipper man tänka på att man måste träna och vara fit till sommaren iaf haha!! ;)

Nu tror jag badet är klart, hörs, hejs svejs! :)♥

Frulle!!

Denna morgon har varit bajs, haha, mått illa som en gris, vågar inte gå upp för jag vill inte spy, det är de värsta som finns.. Har käkat några godisbitar, så hoppas jag klarar av att gå och käka nu!! Min mage kurrar för fullt, måste skynda mig!! Hej så länge!

Turkisk yoghurt

Mmmm.. alltså har helt fastnat i Turkiskt yoghurt!! Det är så himla gott, har det typ till allt haha! Hade det till och med till mina toast imorse!! :P Haha. Men kan inte låta bli att äta det, så underbart mums! ♥


:)♥

Usch idag är en sådan dag som jag bara tillbringat i sängen... Fyfy... Kollat serier och käkat oså.. Skit tråkigt, inte så mkt att skriva om faktiskt. Kollar OC och käkar godis just nu. Väntar på att få krama om mitt hjärta, som jag btw fick ett underbart sms av imorse, jag blev så glad så jag grät :') han är världens underbaraste ♥







Mitt allt ♥

Olika datum, olika händelser :)


  • Befruktningen ägde rum omkring: 2011-11-13 √
  • Hjärtat börjar att slå ungefär nu: 2011-12-08
  • Embryot börjar röra sig: 2011-12-31
  • Embryostadiet övergår till fosterstadie: 2012-01-07
  • Alla inre organ är i stort sett färdigbildade: 2012-01-07
  • Risken för missfall avtar efter detta datum: 2012-01-21
  • Illamåendet avtar för de flesta: 2012-01-28
  • Könsorganen börjar bli tydliga (inte på ultraljud): 2012-02-04
  • Fostret kan svälja och kissa: 2012-02-18
  • Ungefärlig nu är det dags för RUL: 2012-02-25
  • Nu kan du kanske känna fostrets rörelser: 2012-03-06
  • Fostret börjar få regelbundet sovmönster: 2012-03-20
  • Fostret kan nu höra: 2012-04-09
  • Nio av tio barn överlever om de föds nu: 2012-05-08
  • Många bebisar lägger sig nu med huvudet nedåt: 2012-06-11
  • Ditt beräknade förlossningsdatum: 2012-08-05

Torsdag

God morgon!

Vaknade för några timmar sen, men fy vad jag mådde illa :( Brukar inte göra det men men.. Så somnade om, vaknade nu. :) Måste upp och käka frukost snart! Men de känns verkligen som att jag inte kan röra mina ben, jag är så jvl slut.. Fattar inte, somnar fett tidigt sover hur djupt som helst och kan sova hur mkt som helst :P Önskar jag har minikök här i mitt rum haha! Så jvl lat..

Ne nu måste lata jag upp asså! Byyyyyyyyye

Saknar min babe ♥



Den bästa som finns! Love! ♥

Sweetie Struffie ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

lunch

Sitter just nu och dricker upp sista juicen, har precis ätit lunch, fy är helt proppmätt! Mmm, kycklingpirog m sallad och två baguetter till! :) Mums!! Men som sagt helt proppmätt!



mummaaa!

Nu ska jag gå och hänga upp tvätten jag satt på imorse, sen tappa upp ett varmt bad! Skönigt! Men är så trött idag så blir bara slappa nu! Och imorgon blire jobb några timmar, nice! :)



God sömning morgon!

Shit va skönt jag har sovit inatt, vi somna typ tidigt :) Åååh va skööönt vill sova mera :) Men måste fixa ungarna sen dra dom till skolan :) Kan inte enss sova efter de heller för då ska jag ha möte, kl 11. Fasen :( Kanske kan sova en halvtimme eller så... haha... Nä nu måste jag klä på mig, sen ffixa frukost till oss!



Ciiiao! :)

P.s. fy hade en riktigt äckligt verklig mardröm så det gjorde ont i magen när jag vakna fy! :( Men nu är det borta och jag mår bra! :)

Tjolahopp

Gokvällsan på ersan! Har varit hos tandis idag, vi gjorde itne så mkt idag, bara spännde till den! Hoppas att jag får ta bort den snaaaart! Skönt det ska bli alltså!! :)))) Efter det gick jag hem & åt snabbt innan jag gick och mötte Ellinor :) Vi köpte godis, efter det gick vi hem till mig och kolla Gossip girl sen film! :) Och letade också efter en grej på nätet men fasiken hitta vi de inte.. :P Efter film oså följde jag med henne till centrum och sen hem igen!

Hann ge massa pussar och kramar till Andreas innan han skulle åka och träna! Vill att han ska komma hem nununu och mysa massor så jag kan somna på hans bröst ♥ Myspys! ♥

Vettefasiken vad jag ska göra nu... eller jo... hm.. jo kan kolla på Chuck!! Hihi. Good! Heidooo pussentussen!♥



Tandis

God morgon bre!

Har varit vaken ett tag, men fick fixa grabbarna till skolan, men slapp lämna dom för gick upp försent och som tur var var deras pappa hemma så han kunde skjutsa dom! Efter det har jag ätit frukost och kollat fejs lite oså.. Nu måste jag byta om och borsta tänderna super noga, för om en haltimme eller så ska jag dra till tandis! Usch sitta på en tunnelbana i hundra år.. Men hellre det just nu än buss tåg och tväris :P haha. Yeye, får säkert lit skäll för jag inte gjort som jag skulle denna månad, har varit slarvig med ALLT den senaste tiden. Grymt trött hela tiden glömmer saker blabla.. Jaja, nu måste jag sätta farten i arslet. Pyss


Suck on that bitch

Måste bara säga att PALLAR MAN INTE SÅ PALLAR MAN INTE! OK?! Svårt att få in det i hjärnan så leave it and move on ;) Förstår verkligen inte hur alla har tid ;).

Nu blir det möte, men först måste jag äta snabbt igen, dör av hunger igen. haha.
Heippaaa

Måndag

Fasiken vad jag längtar tills man ser magen min och får känna bebis ♥
Idag blir det bara slapp här hemma, sen möte vid 5 tiden. Längtar till mannen min kommer hem vill mysa gosa kramas! Iskallt här hemma asså, men nu håller dom på och byter pannan, värmepannan.. Hoppas jag får duscha vaaaarmt ikväll! SKÖNT det skulle vara! Och värme här hemma om dagarna! Så man slipper vakna som en isbit typ. haha. Då vill man ju inte gå upp och då blir det att jag ligger i sängen hela dagen, vilket inte är speciellt bra.. :/

Nu måste jag käka frukost, sjukt hungrig! Får se vad det bliiiir..

pussen

Baby ♥

Gravid vecka 11

Din bebis väger nu ungefär 8 gram och är 4.4 till 6.1 cm från huvud till rumpa, ungefär motsvarande en stor lime! De tre kommande veckorna kommer längden att fördubblas. Huvudet är fortfarande oproportionerligt stort och utgör nästan halva fostrets längd.

 

Du närmar dig nu slutet av den första trimestern och din livmoder är nu så stor att den tar upp den största delen av ditt bäcken och kan hos en del kvinnor redan kännas i nedre delen av buken.

 

Det är ännu för tidigt att känna fostrets rörelser; vanligtvis är det gaser eller en felaktigt daterad graviditet.

 

Du kanske också märker förändringar i tillväxten hos ditt hår och dina naglar. Vissa upplever ökad hårväxt medan den minskar hos andra.

 

Du bränner kalorier snabbare nu än vad du gjorde innan du blev gravid, och på grund av den ökade mängden blod och ökad blodcirkulation så känner du dig varmare än vanligt.

Bebisen

Vecka 11 är den sista veckan innan din bebis lämnar embryostadiet och blir ett foster. Bebisens naglar bildas den här veckan, och de yttre könsorganen börjar att anläggas för att bli färdiga om tre veckor.

 

Antalet blodkärl i moderkakan ökar drastiskt för att kunna försörja bebisen med näring och syre som behövs för den fortsatta utvecklingen. Innuti bebisen uvecklas de intre organen och matsmältningssystemet.

 

Som en förberedelse för amningen kan din bebis redan svälja. Den kan också kissa ut det fostervatten som den sväljer. Fostervattnet förnyas kontinuerligt. Den lilla sparkar och rör sig, men är alldeles för liten ännu för att du ska kunna känna det.

 

Alla viktiga organ har anlagts vid det här laget och fungerar till största delen som de färdigutvecklade organen, men de behöver fortfarande öka i effektivitet och storlek.

(Från Blimamma.se)

Jag är i v.11+1 idag :)


Serier!

Jag älskar verkligen typ alla serier haha, nu har dom typ börjat igen efter nå uppehåll :D wihuuu. Ska sitta här och käka fil m. äpple samtidigt, riktigt mumsigt! :) Skulle städa egentligen, men är så svårt att städa när det står typ 4 fulla kassor med kläder som ska bort. Så efter vi varit och lämnat det ikväll så städar jag lite snabbt. Hehe. Nu när Andreas är och tränar så kan jag passa på och kolla serier :) hihi.

Vill bara att tiden ska gå fort så jag får mage och får känna dom första sparkarna & hicka osv :) Myyys! ♥
Ska köpa kamera också så jag kan ta massa bilder med bra kvalité :)

Nu måste jag börja innan han kommer hem igen :)
Pusss!



ibland så..

Ligger helt död i sängen.. Inte gjort ett skit idag, eller jo lämnade kidsen till skolan. Fasen hade massa jag skulle göra, och dom trodde på mig, nu är allt bortblåst och det blir skit igen.... Vill bara sova hela dagen, sova bort alla känslor... ÄTA MAAAAT vill jag göra, men pallar inte gå upp, mår illa.. Jobbigt läge alltså..

pusspuss hoppas ni har bättre dag än vad jag har iaf hihi :)♥

:D♥


v.10+1 idag ♥

I'm so happy!! ♥♥

<3

Uscha va trött jag är! Sitter i sängen nu, ska fortsätta städa strax, är barnvakt idag för skolan är stängd.. :P Det blir nog mellanmål snart med grabbarna bus :) Tvättar för fullt och ska städa rummet, Andreas har rensat sina kläder och jag måste de med, så vi har massa kassar med kläder här, som ska till klädinsamlingen :)

jag dööööööööööör........

nä måste fortsätta nu, ciaooooooo

duktigt

Fasiken vad trött jag är, men nnu måste jag röra mig ner mot centan, ska på möte.. Annars har jag legat i sängen heeela dagen.. usch inte bra!! Det blev nyktert nyår för min del ;)Klarade mig med pommac :D Hehe, lägger upp lite bilder senare, nu måste jag springa!

:)♥

RSS 2.0