Ded in bed

Heeelt slut från igår! Jag hade grymt kul asså! Hihi. Har varit och hälsat på Miloš också:D Mysigt, vi spelade Fia med knuff :) Hehe, det var inte igår man spelade de! Efter det har jag bara varit hemma och degat! Är skit trött asså! S¨å jag ska ta och blunda.

Ciao!♥

A

Denna kväll blev det sent, men det blev lite för"krök" för imorgon, hähä! Men imorgon bitti o hela dagen blir det skola, så nu måste jag fasen sova!
G-niiiight!♥


Skönigt

Shit vad skönt det är att sova länge, somnade typ 21 igår!! :D. Aja, mindre kul är ju girlsweek :(!!! Men nu måste jag skynda mig, ska äta liten frukost, borsta tänder, ta värktabletter, klä på mig & gå! Skriver när jag kommit hem igen!


Vill ha långt hår nu!

Ciao! ♥

hiehie

Usch vad trött jag är!! Skulle kunna sova minst tio timmar till haha! Men det sparar jag tills ikväll! Nu är det upp & hoppa! Frukost, fixa mig, sen dra till bussen! Säkert iskallt ute!!! Aja, då vaknar man till iaf! ;) Iiik, jag är typ nervös inför klippningen! :O -.- .. haha! Aja, jag skriver kanske ikv! Får se!



Puuuussisar♥

Go' kväll!



Usch så trött jag är just nu! Men snart får jag sova! :). Igår så vila jag typ heeela dagen, var så himla trött! Sen så åkte jag till pappa och sov över där :). Idag har jag varit i skolan, min grupp hade servering, så jvl jobbigt.. Jag gillare inte alls asså, usch.. Efter det så träna och sola jag med Nina & Kim, åkte hem, hämta ut paket, åt och duschade! nu ligger jag i min säng, ska sova alldeles strax. Gud så skönt det ska bliii! :D Imorgon ska jag få min tandställning på nere tänderna, läskigt! Och förmodligen spänna där uppe för första gången, alla säger att det gör as ont, men vi får se! Nervös inför klippningen ocksåååå! :O Ajaaaaa.

Skriver när jag skriver, hehe!
Godnatttttttt på er! ♥

Älskar att jag skulle

lägga in bilder, men sen fuckar och segar denna siiiida! :D:D:D LOVE

..........

Ååååååååååååh, vill gåååå hemifrån typ NYSS! Men så seeeeega människorrrrr. Har segat som fasen ändå så är dom inte klara.. -.- Hahaha! AJA men SNART får jag väl komma uuut! Suger att man inte har cigaretter hellellllelelelelleer.... Bajs! Snart snart snart, men jag vill nuuu.. Hejdå!


Myspys

Nu har jag varit i centrum och träffat Emilia, hon bjöd på en pizza, gott som fan! :D Sen satt vi och snacka en stund. Så skulle hon dra, och jag drog hem. Har satt på en brasa, och gett katterna mat. Nu ska jag och Linus basta och duscha, bli rena och fina :D. Skööönt med bastu i denna kyla :D. Sen senare ska jag nog vara med Emilia och Bella :).

Hörs sssen! Pösssilöss äbri♥

God dag!

Fasiken vad sent jag vakna! :O.. Men nu är bråttoooom! ska träffa min älskling Emilia :)

Roligt!

 
Har haft det jätte kul och trevligt hela kvällen! :D Först så spelade vi, och snackade, sedan hitta jag och Nina cameran på mammas datorn, haha, vi dog typ av garv!! :'D Allihop! Efter ett tag mötte jag Daniella, hon kom hit ett tag, typ när dom andra gick. Så spelade jag mamma och Daniella lite :) Sen blev det lite små fix med naglar, mysigt! :) Fast blev lite sent, hehe!

Nu ligger jag i sängen, kollar på The Big bang theory :) Ska sätta på ett avsnitt av Chuck, sen sova!
Så godnatt!! :)♥

Haha my gooosh


Mitt rum!

Nu är mitt rum klart, skönt att ha det såhär som jag har nu ist, känns som att det är mer plats :D Snart kommer Marika, mormor & Nina hit och ska ha Wii kväll med oss :D. Wopidoo :D Längtar till jag ska sova nu bah för det :):) Pratar med min bror i telefon nu också, saknar att ha honom hemma vafan.. :( Aja, får bara vääääänta..
Nej, nu ska jag fixa mig lite grannaaa.


Är man biff ellääääh, hahaha ;D

pusssss ♥


God? morgon..

Vakna för ett tag sen, mår inte bra alls, men mor min kommer aldrig tro på mig. Men jag skiter i får ta ett brråk till, tänker inte dra dit sjuk. Men blev lite gladare när jag såg att min moster lagt ut Britneys nya video! :D Häftig!
Har försökt lägga ut den här, men det funkar inte? Aja skitsamma! Nu måste jag försöka dricka mkt te och vatten, har inte druckit mkt alls under hela veckan, kanske drf jag inte mår bra? Inte ätit ordentligt heller, skärpning typ nu?
Ey, see ya ♥


16 år idag! :D♥




Tjulululuuu

Nu var det ett jvl bra tag sen man skrev! Men har typ inte orkat? Eller inte haft något att skriva om? Eller glömt bort? :P I dunno, don't ask me! Höööh. Jaja, nu kom jag hem för ett tag sedan efter jag mamma & Marika varit och hälsat på Miloš, han fyller år idag, minsann! :):).

Nu ska jag antingen se på Chuck eller lyssna på musik och försöka sova! Ska till skolan imorgon, upp kl 6! Usch.. Undra hur kallt det kommer vara då :(..

Ska försöka skriva minst ett inlägg varje dag, får se hur det går :P
Godnattisen :)♥

bara du!

<3

RSS 2.0